Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Свій перший виступ львівський губернатор провів перед випускниками регіонального інституту управління НАДУ при Президентові України

Сьогодні новопризначений т. в. о. голови ЛОДА Микола Кміть провів свій перший публічний виступ перед випускниками Львівського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України. Про це зауважив сам Кміть під час виступу на урочистостях.
На думку Кмітя, випускники Академії повинні зробити важливий стратегічний внесок у розвиток області.
„Саме в кадрових резервах закладений добробут громадян, - сказав Кміть. - Ні нафта, ні газ, ні інші блага не мають жодного значення, якщо немає відповідних людей біля них”.
Як приклад Кміть навів випускникам Японію, як країни, що не має жодних ресурсів, зате відрізняється високою якістю життя. Водночас т. в. о. губернатора зауважив, що отримання диплому – це тільки початок життя, яке може бути жорстким, але, на думку Кмітя, випускники не повинні боятися пропонувати зміни і здійснювати неординарні рішення. Наприкінці Кміть побажав випускникам успішної роботи і висловив побажання, що зустрінеться з ними у державних структурах Львівщини.
 
Нагадаємо, сьогодні у Львівському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за участю т. в. о. голови ЛОДА Миколи Кмітя відбулося вручення дипломів магістра державного управління.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ