Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Своїми діями ПАРЄ тільки заохочує агресію РФ – конгресмен США

Рішення ПАРЄ про повернення у її склад делегації Росії, яка продовжує анексію й окупацію Криму, є заохоченням агресії Москви, яку висловлює більшість європейських країн.

Про це заявив співголова Комітету в міжнародних справах Палати представників США конгресмен-республіканець Майкл Маккол, передає УНН.

"Російська Федерація не повинна бути заохоченою за свою погану поведінку. До того моменту, поки вони (Росія) не звільнять українських моряків, не припинять незаконну анексію Криму і не відмовляться від ворожої поведінки проти США і світу, Європа не повинна нормалізовувати відносини", - наголошується в заяві республіканської частини Комітету за підписом коннгресмена Маккола.

Нагадаємо, у ніч на 25 червня ПАРЄ підтримала резолюцію,яка змінює правила асамблеї й ускладнює процедуру застосування санкцій, зокрема щодо Росії. За таке рішення проголосували 118 членів ПАРЄ, проти були 62, утрималися 10.

Повноваження російської делегації були оскаржені. Голосування щодо цього має відбутися 26 червня.

Російська делегація не бере участі у сесіях асамблеї з січня 2015 року після застосування серйозного обмеження повноважень її делегації.

Україна відкликає посла при Раді Європи і може зупинити участь в ПАРЄ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ