Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Святослав Товстига заявив про готовність позмагатись за посаду керівника Департаменту міської мобільності

Засновник ГО "За якісний транспорт", радник міністра інфраструктури України 2017-2019 Святослав Товстига в коментарі Гал-інфо заявив, що має намір позмагатись за посаду керівника Департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР, якщо буде оголошено відповідний конкурс.
Святослав Товстига

"Якщо коротко, то якщо буде оголошений конкурс на директора департаменту, то однозначно буду подаватись, бо маю бачення і команду із досвідом яка може реалізувати складні задачі в громадському транспорті і дорожньому секторі. 

Станом на зараз господарка є неналежному стані, тому для мене є аксіомою що часу для розкачки є дуже мало і потрібно закочувати рукави ти "запрягатись за плуг орати цю інфраструктурну ниву".  Часу дуже мало, бо бюджет вже почав формуватись і фактично "на вчора" мали були написані програми, які мають бути закладені в бюджет Львівської територіальної громади на 2022 рік, щоб почались зміни.

Я впевнений, якщо формувати професійну команду, то львів’яни в рейтингу міст в розділі "інфраструктура" аже не оцінять Львів на 2,8 по 5-бальній системі. Потрібні глобальні зміни, які базуватимуться на розрахунках і науковому підході. Ці речі мають бути прокомуніковані із людьми й лідерами думок, щоб вони розуміли чому мусять отримати тимчасові незручності. Завдяки такому підходу ми зможемо вирішити великий пласт проблем, які обговорювались, але не вирішувались.

Я готовий подаватись на конкурс за умови що в ньому будуть закладені європейські принципи: боротьба стратегій, дорожніх карт, досвіду, команд які будуть реалізовувати, знань. 

Транспорту Львова я присвятив велику частину часу, починаючи з 2011 року, коли в рамках програми перший кар’єрний крок пішов стажуватись в управління транспорту ЛМР", - зокрема розповів Святослав Товстига.

Нагадаємо, як сьогодні повідомило Гал-інфо, начальник управління економіки Львівської міської ради Олег Забарило став виконувачем обов'язків керівника Департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ