Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Святослав Вакарчук як посол доброї волі ООН зустрінеться з кращими студентами Львівського національного університету імені Івана Франка

У п’ятницю, 14 квітня, посол доброї волі ООН, лідер гурту „Океан Ельзи” розпочне всеукраїнський тур, присвячений пропаганді молодіжної культури, зустрівшись в 11.00 із кращими студентами ЛНУ ім. Івана Франка. Про це „Гал-info” повідомив директор студентського клубу ЛНУ ім. Івана Франка Юрій Герасименко.
За його словами, захід відбудеться в актовому залі університету, котрий вміщає близько півтисячі студентів. Запрошення на зустріч із Святославом Вакарчуком отримають активні студенти, що беруть участь у студентському самоврядуванні, культурній діяльності університету, є учасниками громадських організації та демонструють значні успіхи у навчанні.
Цей захід не буде концертом, Святослав Вакарчук розмовлятиме із студентами на тему пропаганди молодіжної культури та створення сприятливого середовища для розвитку творчості активних молодих людей.
Після візиту в ЛНУ лідер гурту „Океан Ельзи” візьме участь в аналогічному заході у Національному університеті „Львівська Політехніка”.             
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ