Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Святослава Вакарчука вражає байдужість молоді до книги

Святослава Вакарчука турбує шокуюча байдужість молоді до книги. Щоб спробувати змінити ситуацію, він ініціюватиме соціальний проект, скерований саме на заохочення читання серед молоді.
„Ідея цього проекту – звернути увагу і молодих людей, і старшого покоління на книгу. Книгу, яка робить наше життя цікавішим, різноманітнішим і врешті-решт успішним. Деколи мені стає просто страшно від того, як мало ми знаємо і, головне, не хочемо знати. Любов до читання – це перший крок, щоб змінитися”, — сказав Святослав Вакарчук.
Ідея проекту полягає у повномасштабній рекламній кампанії, яку, за словами Святослава Вакарчука, можна буде побачити на біг-бордах, телебаченні та в друкованих ЗМІ вже у листопаді цього року. Яка саме це буде реклама, Святослав Вакарчук не розповів, зазначивши лише, що вона буде цікавою, яскравою та провокативною в хорошому розумінні цього слова.
За словами Святослава Вакарчука, цей проект повністю благодійний і до держави його організатори не зверталися, оскільки вважають, що в Україні є багато впливових людей, які своїми силами та коштами можуть реалізувати цей проект.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ