Warning: A non-numeric value encountered in /home/galinfo/web/galinfo.com.ua/public_html/lib/custom/readnews.php on line 222
Новини Львова: Сидорович розповів про новинки від Львівелектротрансу
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сидорович розповів про «новинки» від «Львівелектротрансу»

З 1 жовтня львів’яни більше платитимуть за місячні проїзні картки в електротранспорті Львова. Сьогодні, 29 вересня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв відповідне рішення. Під час брифінгу директор ЛКП «Львівелектротранс» Михайло Сидорович розповів журналістам про нововведення, передає Гал-інфо.

За його словами, ініціаторами перегляду ціни на місячні проїзні квитки в електротранспорті був трудовий  колектив підприємства.

Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
1/4

Нагадаємо, що з 1 вересня зросла ціна квитка за проїзд в електротранспорті Львова з 2 грн до 3 грн.

«Це перегляд ціни за транспортні послуги. На жаль на той момент (підняття вартості проїзду, - ред.) не було змінено ціни місячного проїзного квитка і його вартість залишалася такою ж, як була до того.

Сьогодні виконком прийняв рішення про зміну вартості місячного квитка на проїзд в електротранспорті Львова. Ми маємо абсолютно новий квиток. Він не є місячним календарним, тобто від першого до першого числа. Його можна придбати у будь-який день і він буде діяти 30 днів з моменту коли його придбали», - пояснив Михайло Сидорович.

За його словами, ще однією новинкою є триденний квиток.

«Його вартість 40 грн. Цей квиток починає діяти з моменту першого компостера і три дні підряд. Цей квиток розрахований для туристів та гостей міста», - сказав Сидорович.

Він зазначив: «Надіємось, що такі нововведення дадуть можливість нашим громадянам активніше купували квитки та оплачувати за проїзд, а відтак і не мати конфліктів із перевіряючими контролерами».

Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
1/2

Михайло Сидорович зазначив, що на сайті «Львівелектротрансу» вже є можливість придбати квиток буквально кількома рухами за допомогою смартфонів.

Він нагадав, що відтепер вартість повного місячного проїзного квитка становить 120 грн, а пільгового – 60 грн.

«Раніше був квиток окремо на трамвай і окремо на тролейбус, а тепер у нас один універсальний квиток незалежно від виду електротранспорту. Продавці у кіосках будуть відзначати день та місяць покупки», - сказав Михайло Сидорович.

Водночас він зазначив, що є потреба у контролерах.

«У нас усього шість штатних контролерів. Запрошую бажаючих примати участь у контролі на роботу. Нам потрібно до 10 наших контролерів. Є ще контролери, які працюють від ГО «Патріот» і крім того ми зараз залучаємо наших працівників, які мають жетон контролера у вільний від роботи час здійснювати контроль», - сказав Михайло Сидорович.

Нагадаємо, раніше йшлося про те, що і «Муніципальна варта» мала б займатися функціями контролерів у електротранспорті міста

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ