Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

Силовики у Керчі розглядають версію про те, що нападнику допомагали — журналістка

Російські правоохоронці у Керчі в анексованому Криму розглядають кілька версій нападу у коледжі. Зокрема, і ту версію, що нападник Владислав Росляков діяв не один.
Про це в ефірі Громадського повідомила Белла Демидович, головна редакторка сайту «Kerch.fm».

За її словами, співробітники Слідчого комітету РФ прибули до Криму на місце практично одразу після події.

«Так, дійсно, зараз пропрацьовується багато версій... Перевіряють варіанти, що Рослякову могли допомагати, що крім Рослякова у технікуми були ще люди. Але основна версія одна — Росляков здійснював злочин самостійно», — сказала вона.

Водночас вона зазначила, що їй невідомі деталі опрацювання цих версій. «Це таємниця слідства, нам про них поки нічого не кажуть», — додала Демидович.

Раніше ЗМІ повідомляли, що російське слідство перевіряє нападника на коледж у КерчіВладислава Рослякова на зв’язок з українськими націоналістичними організаціями «Правий сектор» та УНА-УНСО.

Нагадаємо, 17 жовтня в політехнічному коледжі в Керчі стався вибух та стрілянина. Унаслідок стрілянини 21 людина загинула та понад 50 постраждали.

Підозрюваний у стрілянині — 18-річний Владислав Росляков, студент цього коледжу. Він застрелився після нападу.

У Росії вибух спочатку визнали терактом, а пізніше перекваліфікували справу на масове убивство. Родичам загиблих виплатять по мільйону рублів. В анексованому Криму оголосили триденний траур за загиблими. Україна через вибух посилила охорону державного кордону.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ