Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Синоптики застерігають: на дорогах ожеледиця

Львівській Гідрометцентр застерігає: найближчими дня в області та у місті Львові на дорогах ожеледиця, слабкий туман. Відтак, водіїв та пішоходів просять бути обережними, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За повідомленням Гідрометцентру, 28 січня збережеться хмарна погода з проясненнями. Вранці та вдень часом сніг з переходом в мокрий сніг. Слабкий туман. Місцями складні відкладення ожеледі та снігу, по північній половині області – сильної ожеледі та снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний вночі 7-12 м/с. Температура повітря вдень від 4º морозу до 1º тепла.

29 січня хмарна погода. Часом мокрий сніг, вдень з дощем. Слабкий туман. Місцями складні відкладення ожеледі та снігу, по північній половині області – сильної ожеледі та снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 9-14 м/с, вдень поривчастий. Температура повітря вночі 4-9º морозу, вдень від 3º морозу до 2º тепла.

30 січня вночі мокрий сніг з дощем, вдень дощ. 31 січня вночі мокрий сніг з дощем, вдень без істотних опадів. Температура повітря 30 січня вночі від 3º морозу до 2° тепла, вдень 1-6° тепла; 31січня вночі 0-5º тепла,вдень 3-8º тепла.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ