Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Синютка та Кошулинський позмагаються за друге місце рейтингу на посаду мера Львова

Якби вибори Львівського міського голови відбувались найближчої неділі, то за кандидата від «Європейської Солідарності» Олега Синютку готові проголосувати 14,4%, за кандидата від ВО «Свобода» Руслана Кошулинського 14,1%.
Фото Олена Ляхович

За представника партії «Варта» Ігора Зінкевича – 8,0%, а за кандидата від партії «Голос» Рущишина Ярослава – 5,3%. Зазначимо, за Андрія Садового (Об’єднання «Самопоміч») готові проголосувати 35,7% серед тих, хто визначився і прийде на вибори. 

23,8% опитаних не можуть визначитись зі своїм вибором кандидата у мери Львова, а 3,5% заявили, що не візьмуть участь у голосуванні.

Дані подано за результатами соціологічного дослідження “Соціально-політична ситуація в м. Львів”, яке провів Центр соціальних та маркетингових досліджень «Социс» на замовлення телеканалу Еспресо з 17 по 23 червня 2020 року. Всього було опитано 2 000 респондентів в усіх адміністративно-територіальних районах міста та населених пунктах, які входять до Львівської міської ради. Статистична похибка дослідження: +/– 2,4% (з імовірністю 0,95). Дослідження проводили за методом телефонного опитування САТІ (computer assisted telephone interviews) з використанням планшетів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ