Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Ситуація з COVID на Львівщині стабілізувалась, - Ірина Шурпяк

Сьогодні у Львівській ОДА відбувся брифінг щодо епідситуації в області, в якому взяли участь заступниця директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Шурпяк та заступниця директора з інформаційно-аналітичної роботи Львівського обласного регіонального лікувально-діагностичного кардіологічного центру Тетяна Тарасова, - інформує пресслужба ЛОДА.

Ірина Шурпяк зазначила, що на стаціонарному лікуванні зараз перебуває 3168 пацієнтів, з яких 220 – в реанімації, і 69 – на апаратах ШВЛ.

ʺМожемо говорити про стабілізацію ситуації в області на даний момент і про те, що карантинні заходи дають свій ефект.  Тому вкотре закликаємо  дотримуватись карантинуʺ, - зазначила Ірина Шурпяк.

Вона також розповіла про проект вакцинації населення Моршина. Зокрема, що проект був узгоджений на рівні департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА.

ʺРеалізація такого пілотного проекту спрямована на збільшення обсягів вакцинації. Зокрема, такий захід дозволить провести оцінку процесу вакцинації на усіх його ланках, використати отримані результати при переході до масової вакцинації у всій області, популяризувати вакцинацію, по якій у нас непогані показники. Минулої доби було провакциновано 2650 осіб. Львівщина і надалі є серед лідерів в Україні по обсягах вакцинаціїʺ, - наголосила заступниця директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, ще 1365 випадків COVID-19 підтверджено на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ