Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сюмар: Влада починає нагадувати "картковий будиночок", який сипеться з усіх боків

"Влада починає нагадувати "картковий будиночок", який сипеться з усіх боків", - Вікторія Сюмар у своєму Facebook прокоментувала відмову Володимира Гройсмана очолити уряд.

"Народний фронт виконав всі домовленості з БПП: відставка Яценюка і фракція НФ готова лишитися в коаліціі з прем'єром від БПП. Наші партнери з БПП висунули Володимира Гройсмана. У Народного фронту немає жодних протирічь ні з Гройсманом, ні з БПП. Зрив домовленостей щодо уряду Гройсмана відбувається через проблеми кандидата від БПП з фракцією БПП...

Гройсман відмовився очолити Кабмін

Тепер ми змушені вимагати від наших партнерів негайно нову кандидатуру на посаду Прем"єр-міністра та інформацію про склад коаліціі. Або чекаємо на пропозиціі щодо кандидатур та складу нового уряду від інших демократичних сил. 

Від себе. Країна все більше стає некерованою, а влада починає нагадувати "картковий будиночок", який сипеться з усіх боків...", - зокрема зазначила Вікторія Сюмар.

Народний фронт виконав всі домовленості з БПП: відставка Яценюка і фракція НФ готова лишитися в коаліціі з прем'єром від...

Опубліковано Вікторією Сюмар 11 квітня 2016 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ