Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Таїсія Литвиненко підписала новий контракт з театром ім. Марії Заньковецької

Таїсія Литвиненко підписала новий контракт з театром ім. Марії Заньковецької. Інформацію про це Гал-інфо підтвердили в прес-службі театру.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Як зазначили джерела Гал-інфо, народна артистка України Таїсія Литвиненко підписала Додаток до Контракту, який завершується 29 грудня 2019 року, щодо продовження його дії на попередніх умовах з запровадженням неповного робочого часу 0,75 ставки.

Також повідомляється, що Федору Стригуну пропонують цивільно правову угоду і гарантію вже на початку року приступити до постановки нової вистави.

"Таїсія Йосипівна підписала підписала контракт. Батькові пропонують цивільно правову угоду. Федір Миколайович зараз у лікарні", - підтвердив Гал-інфо Назар Стригун.

Нагадаємо, напередодні Таїсія Литвиненко, та Федір Стригун скликали прес-конференцію, на якій повідомили, що будуть вимагати у Міністерства культури, молоді та спорту України, в особі міністра Володимира Бородянського, відсторонити Андрія Мацяка від обов'язків директора-художнього керівника національного театру імені Марії Заньковецької.

Також нагадаємо, в театрі імені Марії Заньковецької встановлять електронну пропускну систему. Договір на монтаж турнікету опубліковано в системі Prozorro.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ