Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

«Такого приниження ми ще не знали», – як журналістів за Павленком возили. Відео

Львівська ОДА, організовуючи виїзд журналістів для висвітлені робочої поїздки на Львівщину уповноваженого президента з прав дітей Юрія Павленка, надала для поїздки автобус зі обшарпаними сидіння, з вікон якого постійно дуло ще й капала вода. автобус виявився ще й несправним: в дорозі задимілися колеса. Про це пише на своїй сторінці у Фейсбук тележурналіст Степан Грицюк.

«Цей автобус, на якому вчора ЛОДА везла журналістів, дуже нагадував нашу країну - розхитану, обкрадену, сіру і холодну. У той час як уповноважений президента з прав дитини Юрій Павленко їхав у шикарній іномарці акули пера мерзли, бо маршрутка не опалювалася, їм на голову постійно капала вода, дуло з заліплених скотчем вікон, над головами хиталися якісь дроти... Як апогей почали димітися колеса. Як би ще журналістам золоті зуби, то автобус нагадував би собою міграцію балканських циган. Дуже дякуємо чиновникам за емоції...))))», – йдеться у пості. 

Додамо, що поїздка відбувалася у село Пнікут Мостиського району, а це до 100 кілометрів за Львовом. Тож мерзнути в цьому, так би мовити, транспорті довелося близько двох годин.


 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ