Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Тарас Керницький привітав дітей Роздільського дитячого будинку-інтернату з Днем Святого Миколая

18 грудня 2006 року депутат Львівської обласної ради, член президії ЛОО «Народний Союз „Наша Україна» Тарас Керницький відвідав Роздільський дитячий будинок-інтернат для дітей з вадами у розумовому розвитку різного ступеню важкості, що у Миколаївському районі. Про це Тарас Керницький повідомив у коментарі «Гал-info».
Візит проходив в рамках акції „Помагай” і був присвячений до дня Святого Миколая.
Окрім Тараса Керницького, у заході також брали участь Тарас Васьків, голова виконавчого комітету ЛОО «Молодіжний Союз Наша Україна», та Андрій Міськів, голова виконкому Миколаївської районної організації НСНУ.
Тарас Керницький разом з Тарасом Васьківим привітали дітей зі Святом Миколая.
За словами Тараса Керницького, основна ціль візиту – «поділитись з дітьми часточкою сонця та добра, які приносить це свято». Учасники зустрічі роздали дітям книжечки, в яких розповідається про життя та добрі справи Святого Миколая. Діти також отримали у подарунок від Тараса Керницького фрукти та одяг (куртки, светри, спортивні костюми).
Директор будинку-інтернату Роман Корда ознайомив усіх з умовами проживання дітей, розповів про проблеми, що стоять перед інтернатом.
На сьогодні тут проживає 84 дитини віком від 4-х до 24 років.  В усіх — різний ступінь важкості хвороби, різні потреби, але кожний потребує тепла та ласки. Діти знаходяться під цілодобовим наглядом вчителів, вихователів, лікарів та медсестер.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ