Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Тарасові Тершовчину потрібна операція

Тарас Тершовчин страждає на хронічні захворювання, які періодично загострюються, і про можливість брати участь в судових засідання повинні вирішувати лікарі. Такий висновок судово-медичної експертизи, яку призначив суд 18 квітня, щоб з’ясувати, чи може підсудний за станом здоров’я брати участь в судовому засіданні.
Також згідно з висновком експертизи, Тарасові Тершовчину потрібне оперативне втручання для видалення каміння у жовчному міхурі, яке в умовах медичної частини Львівського СІЗО провести неможливо.
Нагадаємо, що Тарас Тершовчин перебуває під вартою з 4 серпня 2005 року. Йому інкримінують отримання та вимагання хабара, а також зловживання владою або службовим становищем. Покарання за найтяжчий з цих злочинів, згідно з Кримінальним Кодексом України, може становити від восьми до дванадцяти років позбавлення волі. Судове слухання кримінальної справи розпочалося 7 квітня у Залізничному районному суді Львова. За клопотанням підсудного справу розглядає суддя одноособово, її слухає суддя Ігор Ганич.
Адвокати підсудного просять суд змінити запобіжний захід на підписку про невиїзд, посилаючись на те, що Тарас Тершовчин потребує серйозного лікування та постійного догляду лікарів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ