Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Те, що багато депутатів Львівської облради стали народними, не вплине на роботу ради, - Панькевич

Голова Львівської обласної ради Олег Панькевич переконаний, що Львівська облрада зможе нормально працювати після того, як одинадцять депутатів набудуть статусу народних депутатів. Про це він повідомив сьогодні, 6 листопада, в коментарі Гал-інфо.

Нагадаємо, що за результатами голосування народними депутатами стануть одинадцять депутатів Львівської обласної ради. Оскільки сім із них обиралися по мажоритарних округах, то на Львівщині слід очікувати довиборів.

«Я впевнений, що це не вплине на роботу Львівської обласної ради. Після завершення виборів обласна рада працюватиме в звичному режимі. Вже зараз є ціла низка важливих питань, які визначені до розгляду на наступному сесійному засіданні. Зокрема, йдеться про зміни до бюджету на 2012 рік», - зазначив Олег Панькевич.

Він також додав, що оскільки сесія Львівської обласної ради ще не закрита, то чергове пленарне засідання слід очікувати до кінця листопада.

«Ще на цій сесії ми розглядатимемо нагальні питання, які потребують термінового вирішення у зв’язку із закінченням поточного року. До кінця тижня ми визначимось із датою засідання», - додав Олег Панькевич. 

На запитання Гал-інфо чи вдасться у зв’язку із виборами зібрати кворум депутатів для проведення сесійного засідання він зазначив: «Переконаний, що коли ми розглядатимемо важливі питання, депутати прийдуть на сесію».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ