Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Теніс: Відкритий чемпіонат Львівщини визначив переможців

Сьогодні, 7 серпня, на відкритих кортах ФСТ «Динамо» завершився традиційний всеукраїнський турнір відкритий чемпіонат Львівщини. Змагання проводилися як і серед дорослих спортсменів, так і серед юнаків та дівчат до 10 ти 14 років.

За словами головного судді змагань Анатолія Стасюка, склад учасників був дуже солідним, оскільки чимало тенісистів дорослого турніру у всеукраїнському рейтингу посідають високі місця.

«Незважаючи на те, що у змаганнях чоловіків наших спортсменів немає, львів’яни задніх не пасуть, - каже Анатолій Стасюк. - Справа в тому, що у цих змаганнях взяли участь серйозні гравці, які виступають на міжнародних турнірах. Наш турнір вони розцінюють як підготовку до чемпіонату України, який розпочнеться наприкінці серпня. Серед дівчат справи у нас непогані. Усі троє дівчат зі Львова стали призерами одиночного турніру».

Що цікаво, фінальний матч, у якому зустрілися львів’янки Анна Мартимянова та Софі-Маргарита Тавпаш, тривав понад чотири (!) години. І це при тому, що температура повітря далеко зашкалювала за +30. У фінальному матчі у трьох сетах перемогу святкувала Софі-Маргарита – 6:1,6:7,6:4. Третє місце виборола ще одна львів’янка Анна Нападій (усі троє на фото).

У змаганнях чоловіків переміг Василь Єгоров з Ужгорода. У фіналі він переміг Олександра Кириченка з Луцька. У першому сеті Єгоров переміг з рахунком 7:5, а у другому Кириченку відмовився продовжити матч через травму. У матчі за третє місце Роман Кучеренка з села Зміїнець, що на Волині, без бою обіграв львів’янина Артема Яценка. Останній знявся зі змагань через травму.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ