Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Тенісний турнір Galychyna Cup: троє львів’ян – у півфіналах одиночного розряду

У Львові на відкритих кортах палацу спорту «Україна» (вул. Мельника, 18) триває престижний міжнародний тенісний турнір третьої категорії Galychyna Cup, участь у якому беруть юні майстри ракетки до 16 років.

На стадії чвертьфіналів турніру в одиночному розряді серед дівчат не обійшлося без серйозної сенсації. Перша сіяна львів’янка Анна Мартем’янова у трьох сетах поступилася киянці Валерії Розенковій – 3:6, 6:3, 6:3. У півфіналі турніру Розенкова зіграє з львів’янкою Аліною Цюрпалевич. В іншому півфіналі зустрінуться львів’янка Анна Нападій та тенісистка з Кривого Рогу Любов Костенко.

В одиночному розряді хлопців серед львів’ян залишився лише Святослав Ільницький. У півфіналі турніру він зіграє з Іллею Сарафином з Коломиї. В іншому півфіналі зустрінуться Ілля Малярчук з Черкас та киянин Гліб Бакланов.

 У змаганнях пар також визначилися усі півфіналісти. Артем Авдєєв (Кривий Ріг) та Максим Корчак (Київ) протистоятимуть полякам Патрику Фрончаку та Франеку Пастушаку, а в іншому півфіналі зустрінуться Святослав Ільницький (Львів)/Ілля Сарафин (Коломия) - Артем Дегтяр (Київ)/Богдан Куришко (Нова Каховка).

У парних змаганнях дівчат наразі визначилася лише одна півфінальна пара – Анна Новікова (Київ) та Діана Ходан (Івано-Франківськ) зіграють з Любов Костенко (Кривий Ріг) та Анною Сєрковою (Київ).

Міжнародний турнір Galychyna Cup триватиме у Львові до п’ятниці, 16 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ