Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Тільки у Дрогобицькому районі цього року виявили та затримали дванадцять наркодилерів

З початку року на Дрогобиччині правоохоронці виявили майже півтора десятки злочинів, пов’язаних з обігом наркотиків, зокрема днями затримали на гарячому ще одного наркодилера - повідомляє прес-служба головного управління МВС у Львівській області.
 „Ми акцентуємо увагу на людях, які збувають наркотичні засоби. На сьогодні в нас вже доведено дванадцять фактів збуту наркотичних засобів, зокрема так званої ширки, яку виготовляють з макової соломки. Всі вони доведені оперативним шляхом”, - прокоментував начальник Дрогобицького МРВ ГУ МВСУ у Львівській області Денис Гусашвілі.
Зокрема нещодавно в Дрогобичі затримали ще одного торгівця наркотиками. Під час огляду його помешкання правоохоронці виявили позначені гроші, наркотичні засоби, та прекурсори – речовини, які використовуються для виготовлення наркотиків. Працівники міліції кажуть, що наркоторгівлею чоловік займався ще з серпня минулого року. За один куб ширки вторговував 40-50 гривень.
За українським законодавством за незаконне виготовлення, зберігання та збут наркотичних засобів чекає покарання від трьох до восьми років позбавлення волі. Якщо ж це вже не перший такий злочин в біографії наркодилера, то за гратами він може провести і десять років.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ