Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Тільки у Львові видаватимуть робочі чеські візи для підприємців

Міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з Генеральним Консулом Чеської Республіки у Львові Мірославом Клімою. Сторони підбили підсумки двосторонньої співпраці впродовж останніх кількох років, а також поспілкувались про подальші перспективи розвитку стосунків Львова та Чехії.

«Мені дуже і дуже пощастило, що я потрапив саме до Львова, адже це найпрекрасніше місто в Україні. Дякую вам за багаторічну підтримку та співпрацю», – зазначив Генконсул.

«Друзі пізнаються в біді. Лише коли виникають труднощі, розумієш, з ким можна йти по життю. Львів завжди відкритий для вас», – додав Андрій Садовий.

Також Генконсул анонсував старт реалізації у Львові нової програми з видачі робочих чеських віз для українських підприємців. Він також підкреслив, що це наразі єдине місто України, де таку програму впроваджують. «Попит на чеські візи дуже великий. Тож ми впроваджуємо програму, коли зацікавлені чеські підприємці повинні самі подати заяву, підібравши собі співробітників. Список надсилають у Міністерство закордонних справ. Це додаткова відповідальність для нашого консульства», – відзначив Мірослав Кліма.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ