Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Топ-3 райони Львова для купівлі квартири для сім'ї

Одним з найбільш популярних міст країни вважається Львів. Багато в чому це пояснюється високим рівнем безпеки, розвиненою інфраструктурою і неповторною архітектурою, що дуже приваблює та схожа на європейську.

Не дивно, що багато молодих сімей обирають це місто для життя і роботи. Пропонуємо звернути увагу на найбільш топові райони.

Шевченківський — топ в безпеці

Згідно з даними сервісу OLX, багато хто бажає купити квартиру Львів Шевченківський район при цьому в пріоритеті. Багато в чому завдяки високому рівню безпеки. Ви практично не зустрінетеся з бродячими домашніми тваринами. А згідно з останніми зведеннями, у Шевченківському районі рідше стаються аварії. До мінімуму зведені й інші фактори небезпеки, в тому числі й особи без певного місця проживання.

Додатковий бонус — район наближений до центру, він облаштований і доглянутий. У близькості розташовані всі необхідні об'єкти інфраструктури. 

Личаківський — топ в комфорті

Якщо ви віддаєте перевагу насамперед зручності для членів сім'ї, варто звернути увагу саме на цей район. Він виділяється розвиненою інфраструктурою. Поблизу розташовані:

  • розважальні та громадські заклади;
  • лікарні та поліклініки;
  • транспорт;
  • школи та дитячі садки. 

Саме в цьому районі зосереджено кілька пам'яток архітектури, тому ви зможете насолодитися привабливими видами, прогулюючись з дитиною. 

Сихівський — топ в тиші та навчанні

Попри деяку віддаленість від центру міста, район оптимально підходить для багатьох молодих сімей. У ньому зосереджені різноманітні навчальні центри, гуртки та секції. Виділяється спокоєм, мінімальною присутністю розважальних закладів, а також більш доступною вартістю на квартири. Правило актуально як для вторинного, так і первинного ринку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ