Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ТОП-5 вакансій листопада

Великі гроші: ТОП-5 вакансій листопада.

Рік невпинно добігає кінця. У грудні ми будемо підбивати підсумки, складати плани на 2020 рік та вітати одне одного зі святами. Часто останнє йде рука об руку з великими затратами. Але далеко не для всіх це проблема. Команда hh.ua | grc підготувала для вас ТОП-5 вакансій листопада, де пропонувались зарплати від 50 000 гривень.

Media buyer, traffic manager, арбітражник – зарплата від 50 000 гривень

Розумієте соціальні медіа як свої п’ять пальців, маєте досвід планування, створення і запуску рекламних кампаній у них та ще й розумієте базові метрики (CPA / CPI / CPM / LTV / ROI / CR / CTR)? Тоді можете претендувати на позицію Media Buyer в IT-компанії. Серед потрібних soft-skills: хороший смак та увага до деталей, проактивна позиція, цілеспрямованість, стресостійкість. 

Стюардеса/стюард – зарплата від 65 000 гривень

Подібна робота багато кому здається однією з найромантичніших і незвичайних професій. А ще за неї можна непогано заробляти. До обов’язків входить контроль за чистотою і порядком у літаку, обслуговування пасажирів, замовлення харчування, звітність, прибирання літака, зустріч на борту власника літака і його гостей. Серед вимог до працівника: знання етикету, знання сервірування столу, досвід роботи, стресостійкість, знання англійської мови, пунктуальність, охайність, відповідальність.

Директор з виробництва – зарплата від 70 000 гривень

У функціонал такого співробітника входитиме забезпечення виконання планових показників виробництва, зниження собівартості продукції без втрати якості, забезпечення безаварійної роботи обладнання, організація роботи з випуску нових видів продукції тощо. А от серед вимог, окрім стажу та профільної вищої освіти, – побажання щодо наявності додаткових дипломів і сертифікатів (МВА, тренінги, спеціалізовані курси, стажування, виставки, конференції за останні 5 років). Як кажуть, вік живи – вік навчайся!

Головний агроном – зарплата від 80 000 гривень

Підготовка схем захисту рослин, закладка і контроль проведення випробувань препаратів, агрономічний супровід клієнтів, консультування клієнтів з питань біологічного захисту рослин, участь у виставках, конференціях, семінарах та інших заходах – ось орієнтовний перелік обов’язків потрібного спеціаліста. Окрім профільної вищої освіти та досвіду від 5 років, потрібне знання іноземних мов. 

Розробник ігор (Senior Game Programmer) – зарплата від 90 000 гривень

Хто сказав, що комп’ютерні ігри лише для дітей та підлітків? Фахівець, який займатиметься їхньою розробкою, впровадженням нових ігрових функцій або оптимізацією, впровадженням методів рендерингу, фізичним моделювання тощо, може розраховувати на дуже гідну зарплату. Серед вимог: досвід понад 5 років, з них – мінімум 2 в ігровій індустрії, англійська мова на розмовному рівні, досвід управління командою розробників як провідний розробник.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ