Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ТОП -10 депутатів-прогульників Львівської обласної ради

Журналісти Гал-інфо проаналізували участь депутатів у сесіях Львівської обласної ради. До уваги брали як ранкові, так і післяобідні засідання. Станом на сьогодні відбулось 6 сесій, 10 пленарних засідань ЛОР.
Гал-інфо

Найбільше прогулів зібрав депутат від “Європейської солідарності” Григорій Козловський. Козловський, який є підприємцем, меценатом та власником ФК "Рух", у нього 10 пропусків з 18 можливих. З 2010 року Григорій Петрович Козловський є директором ТзОВ «Львівська тютюнова фабрика», а з 2013 року - генеральним директором ТОВ «Холдинг „Гранд Готель“». Депутат також є президентом ФК "Рух" і власником ресторану «36По». 

9 із 18 реєстрацій ЛОР пропустила, не будучи при цьому на лікарняному, депутатка від партії "Самопоміч" Інна Свистун. З 2007 року вона працювала  директоркою комунального підприємства “Адміністративно-технічне управління” ЛМР, а з 2 січня 2017 року і дотепер є начальницею управління комунальної власності департаменту економічного розвитку ЛМР. Свистун була депутаткою і попереднього, VII скликання ЛОР. Також є секретаркою депутатської комісії з питань комунального майна та приватизації.

Стільки ж, 50% пропусків, “назбирав” Павло Ткачук із партії “Слуга народу”. Окрім того, що він є депутатом у ЛОР, Ткачук також генерал-лейтенант, доктор історичних наук, професор, начальник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, Заслужений працівник освіти України. “Слуга” раніше був депутатом ЛМР VI скликання у складі фракції Партії регіонів (2010—2015 рр., після 2013 — позафракційний).

На один прогул “відстає” Едуард Леонов, пропустивши 8 із 18 реєстрацій. Леонов - депутат від ВО “Свобода”. Раніше був народним депутатом України VII-го скликання, довіреною особою Олега Тягнибока в Криму на президентських виборах 2010 року. Зараз Едуард Леонов очолює підкомітет з питань законодавчого забезпечення прав інвалідів, їх соціального захисту та реабілітації Комітету Верховної Ради у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів, є заступником голови Спеціальної контрольної комісії ВР з питань приватизації та членом Постійної делегації у Парламентській асамблеї ГУАМ комітету з політичних, правових питань і міжпарламентського співробітництва. Також співає у гурті «Тавро».

7 прогулів має Олександр Кобзарев із "Самопомочі", який із 2010 року є керівником Інституту міста. До цього депутат працював HR-директором у компанії «Ваш Сад», що в Одесі (2009-2010), директором та бізнес-консультантом приватного підприємства «Pucelik Consulting Group» (2006-2009), заступником директора з наукової роботи, експерт-оцінювачем  ПП «Аналітик».

Ще п’ять обранців пропустили без поважної причини по 6 реєстрацій в залі. Наприклад, Євген Буба від партії “ЄС”, який є власником малого підприємства “Руно”, фермерського господарства "Агро-маркет", ТОВ "Міжнародний логістичний центр "Леопорт", чеської компанії RONDELLEN. Буба був помічником народних депутатів з Блоку Юлії Тимошенко: Степана Курпіля, та Івана Деньковича. У 2015 році став депутатом по 55-му виборчому округу ЛОР від Радикальної партії.

До цієї вибірки також входять Богдан Гагалюк із ПП "НРУ" та Роман Демчина із ПП "ЄС". Останній є членом Комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку ЛОР, а також директором приватного підприємства “Рома”. Богдан Гагалюк станом на сьогодні - власник львівської будфірми "Гора Девелоупмен", як пишуть “Варіанти”.

Закривають топ-10 прогульників брат і сестра - Олег Панькевич та Ірина Сех, депутати від ВО "Свобода". Що цікаво, пропустивши по 6 засідань, вони прогулювали їх в однакові дні. Олег Панькевич від 30 листопада 2010 року до 10 листопада 2012 року був головою Львівської облради, а до призначення працював юридичним консультантом однієї з приватних фірм. Панькевич також був народним депутатом України VII-го скликання, заступником голови Комітету ВР з питань європейської інтеграції, головою підкомітету з питань трудових мігрантів та національно-культурної співпраці.

Ірина Сех є головою Львівської обласної організації політичної партії Всеукраїнське об'єднання «Свобода». Раніше - голова Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи VII-го скликання. Була депутаткою VII-го скликання ВР, головою ЛОДА (з 2 березня  до 14 серпня 2014 року). У травні 2015 року стала засновницею та головою Всеукраїнського об'єднання українок «Яворина», основне завдання якого — допомога війську, родинам загиблих, сиротам, вдовам, самотнім стареньким.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ