Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Торік львівський електротранспорт перевіз майже 90 млн пасажирів

Торік львівські трамваї перевезли 50 549,3 тис. пасажирів, в тому числі 33 118,5 тис. пільговиків, тролейбуси - 26 397,6 тис., в тому числі 17 295,0 тис. пільговиків. Роком раніше трамваї перевезли 35 335,2 тис. пасажирів, в тому числі 23 192,2 тис. пільговиків, тролейбуси – 22 904,5 тис., в тому числі 14 782,3 тис. пільговиків, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«І хоча ці цифри особливих змін не фіксують, неозброєним оком можна побачити все більше молоді у трамваях та тролейбусах. Це дуже позитивна для нас тенденція. Тим більше, що вагома частина із цих молодих людей обирає трамвай та тролейбус свідомо. Про це свідчить їх активність як у соціальних мережах, так і в локальних акціях, які ми постійно проводимо спільно», - зазначає начальник відділу маркетингу ЛКП «Львівелектротранс» Ольга Бачинська.

«Як доказ моїх слів наведу іншу статистику: за підсумками двох років при незмінній вартості місячних студентських та учнівських карток  виторг від продажу збільшився удвічі. По разових талонам маємо ріст на 23%, а це означає, що наші учні та студенти вміють економити, та є більш готовими до введення нових правил користування громадським транспортом, зокрема «електронним квитком», - додала Ольга Бачинська.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ