Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Торік парки Львова поремонтували на 13,34 млн грн

Торік парки Львова поремонтували на 13, 34 млн гривень. Роботи були заплановані на 7 об’єктах, але виконувалися лише на трьох: в Стрийському парку, парку Івана Франка та парку Папи Римського Івана Павла ІІ. Про це повідомив під час звіту департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради директор департаменту Юрій Голець.

 

За його словами, найбільше коштів витратили на роботи у Стрийському парку, а саме 6,4 млн гривень. У парку відновили замощення пішохідних доріжок та реконструювали зовнішнє освітлення алей парку. Загалом замощено 3 897 кв. м. бруківкою «Старе місто», 9381 кв. м. – щебеневим відсівом. У парку змонтували 150 метрів зовнішнього освітлення та подали напругу на 120 опор, які освітлюють пішохідні доріжки верхньої частини центральної алеї парку.

 

У парку Івана Франка виконали робіт на 5,98 млн. гривень. За ці кошти там вимостили 2 837 кв.м. пішохідних доріжок клінкерною цеглою, 7 860кв.м. – щебеневим відсівом, 803 кв.м – кам’яним покриттям. Також провели реконструкцію зовнішнього освітлення алей парку.

 

Щодо будівництва парку Папи Римського Івана Павла ІІ, то тут на 2 988 кв.м. виконали вертикальне планування території, на 1000 кв.м. влаштували основи пішохідних доріжок, також встановили водопровід для поливання газонів. Встановили 28 високих та середніх опор зовнішнього освітлення та 112 низьких світильники. Загалом вартість виконаних робіт – 0,96 млн. гривень.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ