Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Торік у Львові було розміщено 635 білбордів та 651 сіті-лайт

Торік кількість соціальної реклами у Львові порівняно з аналогічним періодом 2008 року збільшилась на 105%. У місті було розміщено 1286 площин із соціальною рекламою, з яких 635 білбордів (розміром 6*3) та 651 сіті-лайт (розміром 1,2*1,8). 2008-го було, відповідно, 257 білбордів та 371 сіті-лайт (загалом – 628). Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Також минулоріч КП «Адміністративно-технічне управління» організувало розміщення зображень 71 соціальної програми. Найбільше у місті було розміщено культурно-мистецьких соціальних програм (до прикладу: «Захисти мову», «З книгою – до дітей», «Львів – культурна столиця України», «Різдвяне шоу «Наше Різдво» та ін.), також значна кількість суспільно-соціальних («Євро-2012», «Прийомна сім’я – це для мене», «Святкуй тверезо», «Львів – місто кохання», «Дитячі майданчики» та ін).

 

Рідше у Львові можна було побачити соціальні програми про особистостей. Найменша кількість рекламних конструкцій була відведена для реалізації таких соціальних програм, як вітання до свят.

 

 

Довідка.

 

Розміщення соціальної реклами у місті здійснювалося відповідно до Положення про порядок підготовки та розміщення реклами соціальних програм у м. Львові, затвердженого рішенням виконавчого комітету від 18.02.2008 р. і затвердження переліку соціальних програм Львівської міської ради на 2009 р.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ