Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Тренер «Кажанів» Ян Сух: Запрошую вболівальників на матчі з «Локомотивом»

Волейболісти львівських «Кажанів» зуміли пробитися до «Фіналу Чотирьох» Кубка України. Обігравши сумський «Хімпром-СумДУ» (3:0) та харківський «Локомотив ХГВУФК» (3:0), львівська команда виконала головне завдання у Харкові. Поразка «Кажанів» у матчі проти діючого чемпіона України харківського «Локомотива» (0:3) для нашої команди нічого не означала, оскільки ще до цього матчу було відомо, що боротьбу за головний трофей змагань з групи В-1 продовжать «Кажани» та «Локомотив».

«В загальному я задоволений матчами у Харкові, - каже Ян Сух. – Ми виконали наше головне завдання, а саме вийшли до «Фіналу Чотирьох» Кубка України. Дуже хорошу гру ми показали у матчі проти сумського «Хімпрома-СумДУ». Мабуть, цей матч і став вирішальним у тому плані, яка з команд, окрім «Локомотива», пройде до наступної стадії змагань. Перемога над сумчанами, як то кажуть, була за усіма статтями, тому цей матч нашої команди у Харкові мені сподобався найбільше. У поєдинку проти «Локомотива ХГВУФК» ми дали відпочити наших основним гравцям. Ігрову практику отримали ті волейболісти, які проводять менше ігрового часу на майданчику. Незважаючи на це, ми здобули перемогу у трьох сетах і уже достроково виконали поставлене завдання.

У матчі проти харківського «Локомотива» результат для нас, як і для суперника, не був важливим. На той час уже було зрозуміло, хто вийшов з групи В-1 до «Фіналу Чотирьох». У цій грі ми мали проблеми з прийомом та подачею, тому програли цілком заслужено. Як відомо, коли цей компонент у волейболі не йде, то перемогти майже нереально будь-якого суперника. У цьому матчі ми зіграли нижче своїх можливостей. Зараз будемо працювати на тренуваннях, щоб у домашніх матчах проти «Локомотива» у чемпіонаті України ми виглядали краще. Ми знаємо над чим нам найбільше потрібно працювати, тому час до львівських матчів проти «Локо» намагатимемось використати максимально ефективно. Користуючись нагодою, хочу запросити львівських вболівальників на ці поєдинки. Можу запевнити, що глядачі стануть свідками дуже цікавих матчів. Ці ігри будуть відрізнятися від нашого матчу з «Локомотивом» на Кубку України. Не обіцяю, що ми переможемо сильного суперника, але для цього зробимо усе можливе», - сказав польський тренер львівських «Кажанів» Ян Сух.  

P.S. Щодо «Фіналу Чотирьох» Кубка України, то у півфіналі «Кажани» зіграють з дніпропетровським «Дніпром», а у другому півфіналі зустрінуться чернігівський «Буревісник-ШВСМ» та харківський «Локомотив». За словами Яна Суха, велика ймовірність того, що «Фінал Чотирьох» Кубка України відбудеться у Львові з 26 по 27 грудня. Офіційна інформація щодо команди-господаря «Фіналу Чотирьох» Кубка України буде оголошена найближчим часом.

Матчі 5 туру чемпіонату чоловічої Суперліги між львівськими «Кажанами» та харківським «Локомотивом» відбудуться у Львові 4 та 5 грудня. Обидва матчі відбудуться у палаці спорту «Галичина» у Львові (вул.. Керченська, 8). Початок матчу у п’ятницю, 4 грудня, о 19:00, а початок матчу у суботу, 5 грудня, о 12:00.

kazhany.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ