Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Triolan підписав ліцензійну угоду про трансляцію телеканалів 1+1 media distributio

Triolan та 1+1 media підписали ліцензійну угоду, згідно з якою провайдер тепер зможе транслювати канали з дистрибуційного портфоліо 1+1 media distribution увесь 2019 рік. Сторони стверджують, що їм вдалося дійти взаємовигідних умов угоди і прийнятної для обох сторін вартості за підключення споживача.

Як повідомила Телекритики, з 1 січня 2019 року абонентам Triolan будуть доступні: «1+1», «2+2», ТЕТ, «ПлюсПлюс», «Бігуді», УНІАН, Kvartal TV, Paramount Comedy, Spike, Nickelodeon, Nickelodeon HD, Nick. Jr., Bolt, Star Cinemа і Star Family.

«Triolan – один із перших з-поміж провайдерів, які заздалегідь подбали про те, щоб їхні абоненти змогли без будь-яких перешкод продовжити дивитися улюблені телепередачі з нового року. Вважаю, що таке відповідальне ставлення до ведення бізнесу, як у компанії Triolan, істотно позначається на розвитку ринку платного телебачення в Україні та формуванні культури легального споживання контенту. Вони не тільки забезпечують своїх клієнтів якісним і преміальним контентом, а й допомагають правовласникам збільшувати інвестиції у виробництво нового оригінального контенту. Ми за те, щоб на українському телебаченні зростала частка продуктів українських виробників, адже вони виконують не тільки розважальну функцію, а й важливу соціальну роль, пропонуючи альтернативу пропагандистському російському контенту», – розповів керівник відділу дистрибуції 1+1 media Іван Примаков.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ