Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

1+1 покаже фільм "Коза Ностра. Мама їде"

1+1 покаже фільм "Коза Ностра. Мама їде". Про це повідомили в пресслужбі телеканалу.

Цієї неділі, 18 червня, о 20:50 “1+1 Україна” відбудеться прем'єра україно-італійської комедії з краєвидами Карпат і сонячної Італії «Коза Ностра. Мама їде». Фільм розкаже про пригоди української мами, яка приїхала до доньки в Італію. Головну роль в україно-італійській комедії зіграла Ірма Вітовська.

За сюжетом, головна героїня фільму Влада Коза продає свій дім у Карпатах та їде на Сицилію, щоб допомогти доньці з новонародженою дитиною. Доньку вона про це не попередила і виявилось, що та має зовсім інші плани. Після сварки з донькою Влада опиняється на віллі у могутнього італійського мафіозі в минулому дона Фредо.

У фільмі також знімались Джовані Кальканьйо, якого глядачі могли бачити у серіалах «Рим», «Комісар Рекс», «Ніро Вульф», італійська акторка українського походження Юлія Соболь. Картину зняв італійський режисер Джованні Дота.

Робота над комедією тривала декілька років. Знімали стрічку в українських Карпатах, на острові Сицилія та в околицях Риму в умовах суворих карантинних обмежень, оскільки зйомки припали на 2020 рік — у розпал першої хвилі пандемії коронавірусу. Дознімали фільм в Києві вже у 2022 році під час повномасштабного вторгнення.

Заради цієї ролі Ірма Вітовська заговорила італійською на майданчику. Їй це вдалось настільки вдало, що акторку не потрібно було дублювати і з екранів кінотеатрів по всій Італії лунала італійська Ірми Вітовської. 

Дивіться “Коза Ностра.Мама їде” 18 червня о 20:50 на телеканалі “1+1 Україна”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ