Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Троє молдаванок намагалися перетнути кордон в конструктивних порожнинах мікроавтобуса

Вчора ввечері, 11 лютого, у пункті пропуску «Тиса - Захонь» (українсько-угорський кордон) прикордонники Чопського загону затримали групу нелегальних мігрантів. Цікавими були обставини виявлення порушників, – пеовідомила прес-служба Західного регіонального управління ДПСУ.

До пункту пропуску для проходження прикордонного контролю на виїзд прибув мікроавтобус української реєстрації, яким керував громадянин України. Окрім водія, у салоні знаходилося ще троє чоловіків. Під час візуального огляду транспортного засобу прикордонник помітив зміни в конструктивних особливостях машини. Тому було вирішено здійснити поглиблений огляд у боксі для поглибленого огляду. Шляхом вимірювання стінок мікроавтобусу було виявлено ретельно облаштовану схованку, обладнану між пасажирським та вантажним відсіком. Там знаходилося троє жінок. Таким чином жінки намагалися перетнути кордон без прикордонного оформлення.

 

В даному випадку водія мікроавтобусу та жінок-порушниць прикордонники доправили в управління Чопського загону для з'ясування усіх обставин цієї справи. Порушницями виявилися громадянки Молдови 1966, 1957 та 1988 років народження, двоє з яких мати та донька. За словами жінок, вони мали намір потрапити до країн Західної Європи з метою працевлаштування. Також жінки зізналися, що водій мікроавтобуса пообіцяв допомогти їм у перетині кордону незаконним шляхом. Наразі усі затримані перебувають у пункті тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Жінок обстежили прикордонні медики, стан їхнього здоров'я задовільний.

 

За словами прикордонників, вже давно не зустрічалися подібні способи перевезення незаконних мігрантів.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ