Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Троє неповнолітніх підірвали дерево у парку Мелітополя

У місті Мелітополь Запорізької області троє неповнолітніх за допомогою саморобного вибухового пакету підірвали дерево в парку, внаслідок вибуху постраждалих немає. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП у Запорізькій області, передає УНН.

"3 травня близько 12:30 до Мелітопольського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в парку залізничників по вулиці Чайковського в Мелітополі пролунав вибух, внаслідок якого впало дерево. Внаслідок вибуху постраждалих немає", - йдеться у повідомленні.

Співробітники групи реагування Мелітопольського відділу поліції за допомогою громадян оперативно встановили особи правопорушників. Ними виявились учні одного з місцевих навчальних закладів – 2000, 2001 та 2000 років народження.

Поліцейські встановили, що троє підлітків під час перерви прийшли до парку. Задля експерименту та розваги хлопці поклали в дупло дерева заздалегідь виготовлений саморобний вибуховий пакет та підпалили його. Внаслідок вибуху було зруйновано дерево.

Співробітники ювенальної превенції провели профілактичну бесіду з хлопцями.

Відносно батьків неповнолітніх складено адміністративні протоколи за ознаками ст.184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, у пригороді Чернігова поліція затримала чоловіка, який погрожував підірвати міжміський автобус.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ