Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Троє нетверезих пішоходів на Львівщині травмувалися у ДТП

Лише за 15-16 січня 2011 року у Львові та області було затримано 86 водіїв, які після вживання алкогольних напоїв, сіли за кермо транспортних засобів. У наздогін водіям відзначилися і нетверезі пішоходи, повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області

Зокрема, 14 січня, на Старий Новий рік, свої іменини провів у лікарні 28-річний пішохід Василь, житель міста Яворова. Підставою для госпіталізації іменинника стало його травмування у дорожньо-транспортній пригоді

Так, 14 січня близько 21.45 год. водій автомобіля «Рено», 22-річний житель міста Яворова, на об’їзній дорозі міста Яворова, скоїв наїзд на 28-річного пішохода.

Унаслідок автонаїзду пішохід отримав тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому обох кісток правої гомілки та був госпіталізований у травматологічне відділення Яворівської центральної районної лікарні. Лікарі також встановили, що пішохід перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Ще один нетверезий пішохід, 29-річний житель села Скоморохи Сколівського району, потрапив у ДТП на вул. Липинського у Львові. Перебігаючи проїжджу частину дороги за межами пішохідного переходу, та не переконавшись у відсутності транспортних засобів, чоловік вибіг на дорогу, де потрапив під колеса автобуса «БАЗ». У результаті своєї необачності отримав тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому середньої третини лівої ключиці, забійних саден лобної ділянки справа та спинки носа, гематоми м’яких тканин тім’яної ділянки, забою грудної клітки, перелому 2-го та 3-го ребер зліва та був госпіталізований у І хірургічне відділення лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова.

Та не лише чоловіки-пішоходи відзначилися цими вихідними на дорогах області. До списку нетверезих пішоходів потрапила також і 59-річна жителька міста Яворів. На неї на автодорозі Яворів-Немирів скоїв наїзд водій автомобіля «Мерседес-123», про що відразу повідомив правоохоронні органи.

Жінку було госпіталізовано у лікарню, де медики встановили діагноззакритий перелом кісток тазу з пошкодженням цілості тазового кільця.

Варто також зауважити, що від початку 2011 року на автодорогах області було затримано 731 водія, які перебували за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ