Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Три медзаклади Львівщини отримають нові УЗД-апарати

Сьогодні, 29 травня у Львівському обласному клінічному діагностичному центрі відбувся брифінг з нагоди презентації нових УЗД-апаратів. Їх отримали три обласні медичні заклади: Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр, Львівська обласна клінічна лікарня та Львівський обласний клінічний діагностичний центр. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За словами директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА, подія є успіхом, адже не так часто нам вдається отримувати дороговартісне обладнання для медичних закладів. А діагностичний центр – це та установа, яка концентрує в собі більшість висотехнологічного обладнання для діагностики дорослого населення.

«Ми завершуємо проект «Онкопревенція та впровадження ефективних протипухлинних технологій у Львівській області». Завдяки цьому проекту область змогла отримати обладнання, навчання медперсоналу, відкиття скринінгових центрів, оснащення онкоцентру та інших ЗОЗ на суму 10 млн.грн. Закупівлі проводились за міжнародними правилами, і завдяки певній економії, нам вдалося придбати додаткове обладнання для трьох обласних закладів охорони здоров’я та семи центральних районних лікарень», - зазначила директор департаменту охорони здоров’я Ірина Микичак.

«Це апарат експертного класу, який дозволяє прицільно візуалізувати орган та досконало проводити обстеження на найвищому рівні», - наголосила Наталія Ференц, експерт департаменту охорони здоров’я з УЗД-діагностики.

Сертифікати вручили Михайлу Гичці – генеральному директору Львівської обласної клінічної лікарні, Андрію Синюті -– директору Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру та Роману Пукаляку– директору Львівського обласного клінічного діагностичного центру.

Зазначимо, що вартість обладнання склала 4,5 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ