Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Три сесії додаткового ЗНО вже відбулись: опубліковані відповіді

Станом на сьогодні, 5 липня, вже відбулись три сесії додаткового ЗНО: із української мови та літератури, із англійської мови та літератури та із російської мови та літератури.

За інформацією УЦОЯО, у додатковій сесії ЗНО із української мови та літератури взяли участь 830 особи, що становить 83 % від загальної кількості зареєстрованих. 

Із завданнями сертифікаційної роботи можна ознайомитись за посиланням, із правильними відповідями - тут.

Щодо додаткової сесії ЗНО із англійської мови, то участь взяли 346 осіб, що становить 84 % від загальної кількості зареєстрованих.

Із завданнями сертифікаційної роботи з англійської мови можна ознайомитися за посиланням, правильні відповіді будуть опубліковані сьогодні. 

Тест із російської мови складали 34 особи, що становить 75 % від загальної кількості зареєстрованих. Завдання сертифікаційної роботи за посиланням, правильні відповіді будуть опубліковані сьогодні.

Нагадаємо, 3 липня стартувала додаткова сесія зовнішнього незалежного тестування для учасників, які через певні обставини не змогли взяти участь в основній сесії. Додаткова сесія триватиме до 12 липня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ