Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Мінську домовились про відвід озброєння калібром менше 100 мм

Тристороння контактна група з врегулювання конфлікту на Донбасі підписала угоду про відведення від лінії розмежування озброєння калібром менше 100 мм. Про це написала на своїй сторінці у Фейсбук прес-секретар представника України у Тристоронній групі Леоніда Кучми Дарка Оліфер.

"У Мінську Тристороння контактна група підписала угоду про відвід з лінії зіткнення гармат калібром менше 100 мм. Під документом стоять підписи Мартіна Сайдік, Леоніда Кучми, Азамата Кульмухаметова", - повідомила прес-секретар Л.Кучми.

Таким чином, зазначила Д.Оліфер, втілена в життя ініціатива Президента України Петра Порошенка, яку він озвучив в продовження Мінських домовленостей від 5 вересня 2014 року і 12 лютого 2015.

Д.Оліфер також зауважила, що Тристороння контактна група очікує, що цей документ підпишуть Олександр Захарченко та Ігор Плотницький.

"Україна також вимагає від окремий районів Донецької та Луганської областей негайного і беззастережного виконання цих угод як невід'ємної частини Мінських угод", - резюмувала прес-секретар Л.Кучми.

УНН
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ