Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові триває набір до Дитячої дорадчої ради

До 4 жовтня триває набір до Дитячої дорадчої ради. Юних мешканців Львова віком до 18-ти років, які мають бажання долучитись до розвитку молодіжної сфери міста, закликають подавати свої заявки.

Про це повідомляють в ЛМР.

«Представники Дитячої дорадчої ради засновують власні проєкти, флешмоби долучаються до вже існуючих. Вони говорять про інтереси української молоді, прислухаються одне до одного, знайомляться з іноземною молоддю та заявляють про себе місту. І хто, як не самі підлітки, найкраще розуміють, що їм подобається та цікавить», - розповідають в управлінні «Служба у справах дітей» Львівської міської ради.

Аби кандидувати до Дитячої дорадчої ради, необхідно заповнити електронну форму за посиланням https://cutt.ly/ZVGhmcL та подати таку інформацію:

1.    коротку біографічну довідку (до 1000 знаків), яка містить дані про рік народження, місце навчання, назву громадської або іншої організації (ініціативи) чи установи (за наявності), яку представляє особа, фотографію претендента, тощо;

2.    письмову роботу на тему: «Яким має бути Львів для дітей» (до 1000 знаків);

3.    рекомендаційний лист із місця навчання претендента або від голови організації, яку він представлятиме. Рекомендаційний лист потрібно надіслати у сканованому вигляді з підписом та печаткою. Звертаємо увагу, що  одна організація може делегувати до складу Дитячої дорадчої ради лише одного претендента.

Претенденти, які не подали зазначені у пунктах 1-3 документи або подали їх не у повному обсязі, до участі у співбесіді не допускаються.

Протягом 10 днів з моменту завершення терміну подання заяв, відбудеться співбесіда з кандидатами. Запрошення на співбесіду надійде на електронну адресу, вказану у заявці претендента.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ