Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Тривають роботи із відновлення електропостачання у знеструмлених внаслідок негоди населених пунктах області

Продовжується ліквідація наслідків негоди, яка пройшла над Львівщиною увечері 5 жовтня та в ніч на 6 жовтня. Про це повідомили Гал-інфо в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

За словами т.в.о. директора департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації Олександра Харчука, працівники ПрАТ «Львівобленерго» впродовж доби 6 жовтня ліквідували пошкодження в електромережах 12 районів області, які постраждали внаслідок стихії. Продовжуються відновлювальні роботи в  Жовківському, Кам'янка-Бузькому, Сокальському та Яворівському районах. Станом на 06:00 год 7 жовтня залишається знеструмленими 86 населених пунктів (36 повністю та 32 частково), найбільше у Жовківському районі - 56 населених пунктів. З метою найшвидшої ліквідації пошкоджень  на допомогу Жовківським енергетикам  направлено додатково 4 аварійні бригади  ПрАТ "Львівобленерго" з інших районів області.

Продовжуються роботи з усунення точкових відключень у низьковольтних електромережах 0,4 кВ.

Нагадаємо, що на ранок 6 жовтня через пошкодження в електромережах та спрацювання автоматики захисту були знеструмлені 358 населених пунктів в сімнадцяти районах області (239 повністю та 119 частково), до відновлення енергопостачання було залучено 112 бригад ПрАТ "Львівобленерго".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ