Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Тривають роботи з продовження трамвайного маршруту №8 до Санта-Барбари

Тривають роботи з продовження трамвайного маршруту №8 до Санта-Барбари. Прогнозують, що до Паски трамвай N98 курсуватиме за новим, продовженим маршрутом. Кінцева зупинка сихівського трамваю буде розташована на місці колишнього ринку «Санта-Барбара». Про це йдеться у прес-релізі Львівської міської ради.

Уже завершені роботи із прокладання колії. Залишається встановити 2 останні платформи.

Після виконання цих робіт Сихівська районна адміністрація виконає роботи з благоустрою, облаштування хідників та проведе озеленення.

Прогнозують, що до Паски трамвай №8 курсуватиме за новим, продовженим маршрутом. Кінцева зупинка сихівського трамваю буде розташована на місці колишнього ринку «Санта-Барбара».

«Ще тривають роботи з продовження будівництва трамвая на Сихів. При сприятливих погодних умовах плануємо завершити ці роботи до Паски. Вже проведено монтаж рейсів. Залишається встановити 2 останні платформи, контактну мережу і провести роботи по благоустрою.

Також цього року проводитимемо реконструкцію пл. І.Франка з метою розв’язання складної транспортної проблеми та встановити трамвайний кільцевий рух, щоб мати змогу трамвай зі Сихова скерувати до Вокзалу», - розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.

Нагадаємо, трамвай №8 почав курсувати з площі Соборної у мікрорайон Сихів 17 листопада 2016 року. Наразі кінцевою зупинкою трамвая на Сихові є кільце біля кінотеатру ім. Довженка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ