Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Це була дуже велика командна робота, - Ярослав Нудик про нову виставу

Це була дуже велика командна робота, - Ярослав Нудик про нову виставу "Гойдалка для трьох".

Львів'ян та гостей міста запрошують на перегляд вистави «Гойдалка для трьох» за п’єсою Луїджі Лунарі, блискучого популярного італійського комедіографа. Без сумніву, цей його твір — хіт європейських театральних сцен. Тепер його може побачити вимогливий львівський глядач та гості нашого міста.

Прем’єра постановки відбулась 30 березня та викликала шквал схвальних відгуків глядачів, які в цій антрепризній виставі відкрили для себе відомих львів’ян разом з визнаними акторами у цікавому та незвичному амплуа. І зробили це відмінно!

Як розповів в коментарі Гал-інфо один з учасників цієї постановки Ярослав Нудик, весь цей проект почався з величезного бажання Романа Федоришина та Ярослава Нудика стати драматичними акторами.

"Ми не будучи знайомими з різних боків агітували Сніцарчука та Жукова, що хочемо спробувати себе в новому амплуа драматичних акторів. Не пройшло і двох років як Вячеслав Жуков приніс п’єсу “Гойдалка на трьох”, ми спочатку навіть її не зрозуміли. Але вона виявилась надзвичайною для нас. Була проведена титанічна праця. Жуков казав відразу, що він цю виставу дістав десь зі своїх закапелків, він завжди мріяв її поставити, і його осінило, він побачив нас в відповідних ролях"

"Гойдалка для трьох" це комедія зі смаком гіркої сатири! Заплутаний сюжет з вкрапленнями детективу та містики. Ви отримаєте змогу поринути в дивовижну історію про існування на межі життя і смерті, про болісний страх і дрібні гріхи кожної людини, про безвір’я і сумніви, про те, що чекає кожного з нас по ту сторону буття.

Як зазначає Роман Федоришин, глядач при перегляді отримає естетичний шок та величезне задоволення. Багато хто зможе навіть пізнати себе в персонажах на сцені.

  • Режисер-постановник — Вячеслав Жуков
  • Художник-постановник — Олексій Хорошко
  • Композитор — Тарас Терлецький
  • Переклад з італійської — творча група на чолі з Іриною Селенко

Персонажі та дійові особи:

  • Професор — заслужений артист України Ярослав Нудик
  • Командор — заслужений артист України Андрій Сніцарчук
  • Капітан — Роман Федоришин
  • Жінка — Марта Кулай
Сцена з вистави “Гойдалка для трьох”. Фото: Фотографії старого Львова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ