Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Це рівень депутатів від Партії регіонів, і таким висловам я нітрохи не здивована, - Сех

«Це рівень депутатів від Партії регіонів, і таким висловам я нітрохи не здивована», так сьогодні, 14 вересня, голова фракції ВО «Свобода» Ірина Сех прокометувала вчорашню відповідь голови фракції Партії регіонів Ігора Грищука, в якій він назвав Сех «хохлушкою».

Вона вважає, що це слово є образливим для українки і посилається на тлумачний словник української мови, де чітко написано, що його вживають з метою образити когось.

«Грещук у коментарі зазначив, що є директором у ТзОВ «Ріо-міст», себто найманою особою, однак аж ніяк не є учасником товариства із обмеженою відповідальністю. Тобто він нізащо не відповідає, однак людина його посади і є відповідальною за такі речі. Тим більше, що є офіційне звернення банку «Надра» до голови Львівської облради Олега Панькевича, де вони просять вжити заходів з приводу позиції депутата Грещука. Він саме через цю справу у прокуратурі й пішов у Парті. регіонів», - заявила Ірина Сех.

З приводу заяви Грещука Ірина Сех не виключає, що їй доведеться захищати свою гідність у судовому порядку.

Вчора, 13 вересня, в коментарі Гал-інфо Ігор Грещук визнав, що погарячкував і не хотів нікого образити. Відповідаючи на запитання, чи вважає він слово «хохлушка» образливим Ігор Грещук зазначив: «Напевне, образливе».

Нагадаємо, що 12 вересня, під час прес-конференції голова фракції ВО "Свобода" у Львівській обласній раді Ірина Сех повідомила журналістам, що голова фракції Партії регіонів у Львівській облраді Ігор Грещук є одним із найбільш проблемних позичальників банку "Надра" у Львівському регіон.

За словами Ірини Сех, у травні на адресу голови Львівської обласної ради Олега Панькевича надійшло звернення від керівництва банку «Надра», у якому вони попросили вплинути на одного зі своїх найбільших боржника.

"Депутатом Львівської обласної ради Ігорем Грещуком нанесено збитків ПАТ КБ "Надра" на суму 17,6 млн грн", - йдеться у зверненні.

 У своїй відповіді Ігор Грещук сказав: «Свободівська «хохлушка» як завжди все переплутала. Проти мене, як проти фізичної особи, не було порушено жодної кримінальної справи!»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ