Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Центр для бездомних потребує теплого одягу

Центр обліку та нічного перебування бездомних на вул Кирилівській, 3а, у зв’язку з негодою, змінив графік роботи. На день в центрі діє пункт обігріву, де всі, хто потребує, можуть отримати гарячий чай, харчі швидкого приготування та одяг, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначають в Центрі, бракує теплого одягу та взуття, в основному, чоловічого. Усіх небайдужих просять допомогти.

«У ці дні негоди в Центрі ночувало по 40-45 осіб. Вдень у Центрі діє пункт обігріву, де можна отримати гарячий чай, харчі швидкого приготування, одяг та взуття. Зараз нам особливо не вистарчає теплого чоловічого одягу та взуття. Якщо хтось може допомогти, то просимо теплі речі приносити у Центр на вул Кирилівську, 3а», - розповів Олександр Бородін, в.о. директора Центру обліку бездомних громадян.

Довідка.

Центр обліку та нічного перебування бездомних осіб є бюджетною установою управління соціального захисту Львівської міської ради.

Відповідно до своїх завдань, Центр веде первинний облік бездомних громадян, видає посвідчення про взяття на облік і тимчасову реєстрацію, здійснює соціальне патрулювання, надає інформаційні, правові та консультаційні послуги, сприяє у відновленні документів, майнових і житлових прав.

Графік роботи: з понеділка по п’ятницю – з 09:00 до 18:00.

Також при Центрі діє Відділення нічного перебування безпритульних громадян, де особи, які звернулись, можуть отримати нічліг, санітарно-гігієнічні послуги, першу медичну допомогу та інші послуги.

Відділення нічного перебування працює щоденно з 20:00 до 08:00.

Телефон гарячої лінії: 233 10 49. Юридичні консультації: 233 14 79. Е-mail: [email protected]

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ