Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Церемонію відкриття Олімпіади перегляне 3 мільярди чоловік

За інформацією CNN, церемонію відкриття Ігор, яка відбудеться в ніч з 5 на 6 серпня на стадіоні «Маракана», подивляться 3 мільярди телеглядачів. Початок - о 2.00.

Виконавчий комітет Ріо 2016 обіцяє незабутнє видовище з бразильськими танцями і музикою, в якому візьмуть участь танцюристи з 12 шкіл самби. У церемонії відкриття візьмуть участь бразильські супермоделі Леа Ті і Жизель Бундхен.

Одним з креативних директорів церемонії відкриття є номінант премії «Оскар» за фільм «Місто Бога» кінорежисер Фернанду Мейрейллеш.

«Ми запитували бюджет церемонії буде досить мізерним для такого шоу в 113,9 млн. доларів для чотирьох церемоній - відкриття і закриття Олімпійських і Паралімпійських ігор.

Однак зараз бюджет складає 55,9 млн. доларів на всі церемонії. Велика частина коштів спрямована на забезпечення безпеки і обслуговуючого персоналу. Думаю, що це в 12 разів менше, ніж в Лондоні і в 20 разів менше, ніж в Пекіні. Це робить проведення шоу великим викликом.

Я ніколи в своєму житті не робив нічого настільки масштабного, і ніколи більше не зроблю», - зазначив Мейрейллеш.

Найтривалішою частиною церемонії відкриття стане хід команд-учасниць Ігор 2016, в якому візьмуть участь близько 12 000 чоловік.

Україна вийде на парад 195-ою  з 207 учасників.

Трибуна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ