Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЦНАПи Львова надають понад 500 послуг

Торік, зокрема, стали доступними 97 нових послуг, які надають підрозділи обласної адміністрації
Фото пресслужби Львівської міськради

Кількість послуг, які можна отримати у Центрах надання адміністративних послуг Львівської громади, зросла на чверть і перевищила позначку 500.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міськради.

У Центрах надання адміністративних послуг Львівської громади можна отримати понад 500 послуг. Торік, зокрема, стали доступними 97 нових послуг, які надають підрозділи обласної адміністрації. За прогнозами директорки міського департаменту адміністративних послуг Валентини Бартошик, надалі ця галузь буде тільки розвиватися.

Попри воєнний стан та відімкнення електроенергії, у львівських Центрах надання адміністративних послуг організували роботу таким чином, щоб надавати усі можливі послуги мешканцям. Зокрема за відсутності енергії – надають консультації та видають готові результати послуг.

«Війна зробила нас сильнішими, а сервіси в Україні стали інноваційними, безпечнішими та, найголовніше, – людянішими. Ми продовжуємо розвиватися, адже мешканці мають витрачати мінімум часу і отримувати найякісніші послуги», - наголошує Валентина Бартошик, директорка департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради.

Нагадаємо, мережа центрів надання адміністративних послуг у Львівській громаді охоплює 6 підрозділів у Львові, ще 3 підрозділи у Винниках, Рудному, Брюховичах, а також офіси у Зашкові, Рясному-Руському і Лисиничах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ