Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЦНАПи у Львові заробили майже 300 тис. грн

У Львові вже запрацювало три із запланованих п’яти центрів надання адміністративних послуг (ЦНАПів). Про це сьогодні, 10 травня, під час інтерв'ю-прес-конференції на тему: «Реформа з надання адмінпослуг у Львові: які послуги і як швидко отримують мешканці в Центрах з надання адмінпослуг (ЦНАПах). Ефективність роботи ЦНАПів», яке відбулося у Львівському прес-клубі, повідомила начальник адміністративно-господарського управління Львівської міської ради Валентина Бартошик.

Розташовані вони в Сихівському, Личаківському та Шевченківському районах. У Франківському та Залізничному районах повинні запрацювати до кінця травня. Також продовжує приймати громадян ЦНАП на площі Ринок,1.

За її словами, всі ЦНАПи Львова на сьогодні надають близько 300 послуг, включаючи послуги міської ради та послуги реєстрації бізнесу й нерухомості, які раніше надавали органи юстиції.

«Крім того, ЦНАПи, паралельно з міграційною службою, надають послуги щодо прописки-виписки. І ми ще замовили обладнання, щоби мати можливість виготовляти українські паспорти для львів’ян», - каже вона.

За словами Валентини Бартошик, кількість відвідувачів досить велика. До центрального офісу на площі Ринок більше звертаються за послугами з реєстрації бізнесу та ті, хто бажає записатися на прийом до чиновників міськради. А до територіальних (районних) – за пропискою-випискою.

Але, наголошує Валентина Бартошик, мешканець Львова  може звертатися за послугою в будь-який територіальний ЦНАП, не зважаючи на те, де він зареєстрований.

«Мешканець може звертатися в будь-який з офісів для замовлення послуги. І зараз це працює», - додалавона.

Довідка.

За даними департаменту фінансової політики Львівської міської ради, загальна кількість коштів, яка отримана від усіх видів адміністративних послуг, становила майже 16 млн гривень. З них за останні чотири місяці через ЦНАПи  - майже 300 тисяч гривень. 

Джерело - Львівський прес-клуб

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ