Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цього року мають відремонтувати театр ім. Леся Курбаса – дахову котельню та фасад

«Ми сподіваємось, що цього року підрядник зробить дахову котельню та фасад Львівського академічного молодіжного театру імені Леся Курбаса», – про це сьогодні, 13 січня, у коментарі Гал-інфо повідомила начальник управління культури ЛМР Ірина Подоляк.

Як вона зауважила, є відповідне рішення виконавчого комітету ЛМР, яке стосується цього об’єкта. Додамо, що дочірнє підприємство «Інтергал-Буд» ТзОВ «Фірма «Інтергал» (будує готель на вул. Наливайка) самостійно звернулось з відповідним листом до ЛМР, запропонувавши упорядкувати фасади будинків №12 на вул.Гнатюка, №5  та №7 на вул. Леся Курбаса, а також задній фасад театру Курбаса, його дах та внутрішні приміщення.

Дахова котельня, за словами Ірини Подоляк,  потрібна обов’язково, бо йдеться про питання безпеки. «Підвальні котельні вже давним-давно не можна використовувати в публічних місцях, це заборонено законом, бо є небезпечно», – пояснила начальник управління культури ЛМР.

Додамо, що гроші на ремонтні роботи міська рада не виділила, вони підуть з кишені будівельної фірми, яка зголосилася внести інвестицію. Ірина Подоляк зауважила, що йдеться про понад мільйон гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ