Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цього року на Львівщині планують облаштувати 435 спортивних майданчики

З 1 по 30 квітня 2006 року під час проведення місячника з облаштування спортивних майданчиків за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення планується впорядкувати 435 спортивних майданчики, що становить 21,1% від загальної кількості, в тому числі в містах обласного значення планується упорядкувати 42 спортивних майданчики. Про це сьогодні, 4 квітня 2006 року, під час прес-конференції повідомив директор Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олег Криштальський. Для цього, за його словами, будуть затрачені бюджетні та позабюджетні кошти в загальній сумі 192,2 тисячі гривень.
«Підсумовуючи досвід попередніх двох років, можна сказати, що за час проведення місячника в області проведено ремонт, фарбування, озеленення та благоустрій 649 спортивних майданчиків, що складає 32,5% від загальної кількості в області, а всього їх є на сьогодні 2059», — зазначив Олег Криштальський.
Як наголосив  Олег Криштальський, 1 червня цього року відбудеться нагородження переможців місячника, зокрема, 6 переможців серед регіонів та 29 переможців місячника з кожного міста, району нагороджуються дипломами управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації та обласного центру  фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
Третій рік поспіль з ініціативи Міністерства сім’ї, молоді та спорту та Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» в Україні з 1 по 30 квітня проводиться місячник з облаштування спортивних майданчиків, метою якого є покращення умов для регулярних занять оздоровчою фізичною культурою і масовим спортом різних соціальних та вікових груп населення за місцем проживання та в місцях масового відпочинку.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ