Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Цього тижня запустилась соціальна кампанія "Залишайтесь вдома. Залишайтесь людьми"

Її мета — попередити акти агресії та негативного ставлення до людей, хворих на COVID-19. А також пояснити людям, як допомогти сусідам, які захворіли на коронавірус, та потурбуватися про літніх людей, які живуть поруч та знаходяться на самоізоляції.

Запрошуємо вас долучитися до соціальної кампанії. Адже зараз увесь світ стоїть перед одною проблемою і, об'єднавши зусилля, нам вдасться протистояти як самому вірусу, так і страху перед ним, сприяти формуванню шанобливого та турботливого ставлення до хворих на COVID-19.

Вони з нами чи не з перших днів життя. Вони — причина нашого спокою і нашого безсоння. Невтомні трудівники, що навіть у вихідні вітають нас бадьорим ремонтним свердлінням стін. Вони — наші сусіди, які приходять на допомогу швидше, ніж будь-які родичі. Бо вони завжди поряд — коли потрібні сірники, сіль чи вилітають пробки. І навіть, коли ми хворіємо. Так було до моменту, поки в світ зі своїми гастролями не завітав COVID-19.

Як же так сталося, що коронавірус заволодів не лише легенями, а й головами людей, та найголовніше, чому його можуть спинити навіть не супергерої та спецобладнання, а прості сусіди — дивіться в цьому ролику і пам’ятайте: пандемія рано чи пізно закінчиться, а пам'ять про людські вчинки залишиться назавжди.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ