Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Цьогоріч львів'яни здали 67,6 тонни великогабаритних та будівельних відходів

Мешканцям Львівської громади нагадують, що великогабаритні та будівельні відходи, а також несправну побутову техніку в жодному разі не можна залишати біля контейнерних майданчиків. Їх слід відвозити на вул. Жовківська, 18, де розташований спеціальний майданчик збору великобаринтного непотребу.
Фото: ЛМР

Як інформує управління з питань поводження з відходами, за цей рік підприємство прийняло від мешканців 67,6 тонни таких відходів.

«Протягом цього року мешканці привезли на майданчик на вул. Жовківська, 18 понад 44,6 тонни будівельних відходів, 3,8 тонни побутової техніки та 19,2 тонни меблів.

Опісля несправна побутова техніка передається на спеціалізовані підприємства для подальшої переробки, будівельні відходи використовують для підготовчих будівельних робіт, а меблі передаємо на дроблення і використання у господарських потребах.

Дякуємо усім, хто в такий спосіб утилізував ці відходи. І нагадуємо, що великогабаритні відходи заборонено залишати біля контейнерних майданчиків чи кидати в контейнери. Адже в такий спосіб контейнери і машини перевізників, які забирають сміття, зазнають пошкоджень, бо не призначені для цього», — розповідають в управлінні з питань поводження з відходами ЛМР.

Нагадуємо, спеціальний майданчик прийому великогабаритних відходів розташований на вул. Жовківська,18, ЛКП «ТФ Львівспецкомунтранс». Приймають великогабаритні відходи щодня (крім вихідних) з 08:30 год до 17:15 год, у п’ятницю — до 16:00 год.

Детальніше про прийом відходів тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ