Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові облаштували два майданчики закритого типу для збору ТПВ

Фото: Львівспецкомунтранс
Фото: Львівспецкомунтранс
Фото: Львівспецкомунтранс
Фото: Львівспецкомунтранс
1/2
Львівспецкомунтранс виготовив та встановив два контейнерних майданчики закритого типу для збору ТПВ. Нові майданчики уже виконують свою місію, забезпечуючи чистоту і комфорт у дворі ЖБК-60, що на вул. Любінська, 95, та на вул. Кутова, 10. Про це повідомили у ЛМР.

«Мешканці ЖБК-60, що на вул. Любінська, 95, звернулися до нас із проханням облаштувати закритий контейнерний майданчик для збору відходів. Наші працівники в короткі терміни виконали всю роботу, тож сучасний контейнерний майданчик уже облаштовано у дворі цього житлово-будівельного кооперативу», – розповідають у ЛКП «Львівспецкомунтранс».

Також підприємство власним коштом модернізувало контейнерний майданчик на вул. Кутова, 10 ЛКП «Господар» – із відкритого на закритий тип.

Як наголошують у ЛКП «Львівспецкомунтранс» переваги закритих майданчиків насправді не обмежуються лише чистотою та естетикою, але й роблять значний внесок у збереження довкілля. Зокрема:

  • використання закритих контейнерних майданчиків мінімізує рознесення відходів вітром, значно зменшуючи забруднення довкілля;
  • зменшують ризик забруднення ґрунту та водойм;
  • закриті контейнерні майданчики, завдяки захисту від несприятливих погодних умов і вандалізму, мають більший термін експлуатації, ніж відкриті. Це зменшує потребу в заміні контейнерів та економить ресурси, що використовуються для їх виробництва.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ