Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цьогоріч представники від Львівщини на Всеукраїнську велоестафету – юні спортсмени

У Львові вирішують, чи приймати заявку 67-річного ветерана велоспорту Геннадія Печенюка на участь у Всеукраїнській велоестафеті „Спорт для всіх єднає Україну”. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив директор обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” Олег Криштальський.
„Геннадій Печенюк брав участь у велоестафеті минулого року, але тоді від Львівщини виступали ветерани велопробігів, а цьогоріч поїдуть вихованці спортивних шкіл”, – розповів Олег Криштальський.
Як зазначив голова федерації велоспорту Львівщини Мирослав Возний, львівські учасники велоестафети будуть віком від 14 до 18 років.
„Минулого року у складі такої естафети по області проїхали учні Жовківської школи, цьогоріч ми запрошуємо львів’ян теж приєднуватися, але тільки на території області”, – розповів Мирослав Возний.
 Як зазначив начальник правління з питань фізичної культури та спорту ЛОДА Юрій Майборода, учасників велоестафети супроводжуватимуть працівники ДАІ та карета швидкої допомоги.
 Зі Львова учасники естафети вирушатимуть зранку в понеділок, 3 вересня. Восьмого вересня планується урочисте зібрання 300 учасників естафети з усієї України біля Арки дружби народів у Києві.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ